Wolle jo graach by ús wurkje? Maak jij onze klanten blij met jouw kennis van .NET en PowerApps? Als Junior Developer werk je zowel op locatie van de klant als bij ons op kantoor in Heerenveen. Lijkt dit je wat? Grijp dan je kans!

Wat ga je doen als Junior Developer in Heerenveen?

Klanten blij maken; dat is jouw hoofdtaak. Door jouw uitstekende werk overtref je de verwachtingen van de klant. Je adviseert, denkt mee met offertetrajecten, werkt op diverse locaties in het land en verbetert bedrijfsprocessen met behulp van ontwikkeling van applicaties. Wij kennen geen kaders, zoals sommige grotere organisaties die software bieden, wel hebben. Dit geeft je veel vrijheid en ruimte om je kennis te delen én te vergroten. We bieden maatwerktrajecten en kennen geen “nee”.

Dit ga je doen:

 • Microsoft .NET en PowerApps oplossingen ontwerpen, implementeren en migreren;
 • Werken met de nieuwste Microsoft technieken binnen complexe omgevingen;
 • Volgen van trends binnen jouw vakgebied.

Over Puur

Puur is een jonge, frisse organisatie waar veel mogelijk is als developer. Wij lopen voorop als het gaat om innovatie en zetten de trend met de implementatie van maatwerk oplossingen binnen het Microsoft 365 platform.
We werken met Microsoft 365, Azure, Visual Studio, SharePoint online en PowerApps. Vanuit Heerenveen en Amsterdam zorgen we er met ongeveer twintig medewerkers voor dat onze klanten op allerlei Microsoft gebieden worden geholpen.

Wat breng je als Junior Developer mee?

Als Junior Developer weet jij als geen ander hoe Microsoft systemen in elkaar steken. Je handelt en denkt klantgericht en geen vraag is je te veel. Het is een pré als je een hbo-opleiding hebt gevolgd richting informatica, ICT of een soortgelijke richting. Verder breng je mee:

 • Leergierig en ontwikkelingsgericht;
 • Gedisciplineerd om door te gaan tot er een oplossing is;
 • Zelfstandigheid, want jouw werk vindt zowel op locatie en bij ons op kantoor plaats;
 • Verbeteraar: als er iets anders of beter kan dan bijt jij je daarin vast.

Wat bieden we jou als Junior Developer?

We zoeken mensen waarmee we een langdurige samenwerking kunnen aangaan. Daar zijn de arbeidsvoorwaarden dan ook naar. Om te beginnen bieden we je zekerheid met een tijdelijk contract van een jaar. Zijn wij beiden blij met de samenwerking verlengen we dit met een jaar om je vervolgens voor onbepaalde tijd aan ons te binden.

Salaris Junior Developer

€2.100,- tot €3.000,- bruto per maand. Naast de mogelijkheid om thuis te werken en een telefoonkostenvergoeding bieden we ook:

 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • 19 cent per kilometer reiskostenvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Sabbaticalmogelijkheden
 • Laptop van de zaak

Ben je overtuigd?

Is deze afwisselende functie waarbij je altijd up-to-date blijft als het om Microsoft en IT gaat iets voor jou, stuur dan je motivatie en CV naar ikwilwerken@puurict.nl.
Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met Peter Kok, Managing Partner via tel.nr 088-165 2300

Aan intermediairs

Puur aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs / uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Puur zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Peter Kok (Managing Partner), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en / of andere gegevens zijn toegestuurd.