IT-consultant gezocht

Die buiten standaard kaders denkt én werkt!

Inspireer jij graag? Breng jij graag kennis in de praktijk? Houd jij je graag bezig met alles op het gebied van MS Azure en Microsoft 365? Dan is deze vacature zeker de moeite waard om te lezen!

Wat ga je doen als IT Consultant in Heerenveen?

Klanten blij maken; dat is jouw hoofdtaak. Door jouw uitstekende werk overtref je de verwachtingen van de klant. Je adviseert, denkt mee met offertetrajecten, werkt op diverse locaties in het land en verbetert bedrijfsprocessen. Wij kennen geen kaders, zoals sommige grotere organisaties die cloudoplossingen bieden, wel hebben. Dit geeft je veel vrijheid en ruimte om je kennis te delen én te vergroten. We bieden maatwerktrajecten en kennen geen “nee”.

Dit ga je doen:

 • Microsoft Cloudoplossingen designen, implementeren en migreren;
 • Werken met de nieuwste Microsoft-technieken binnen complexe omgevingen;
 • Volgen van trends binnen jouw vakgebied.

Over Puur ICT

Puur ICT is een frisse organisatie waar veel mogelijk is als IT-consultant. Wij lopen voorop als het gaat om innovatie en zetten de trend met de implementatie van Microsoft producten.
We werken met Microsoft 365, PowerShell, PowerAutomate, MS Teams en Intune. Vanuit Heerenveen en Amsterdam zorgen we er met 25 FTE voor dat onze klanten op allerlei Microsoft gebieden worden geholpen.

Wat breng je als IT-Consultant mee?

Als ervaren IT-consultant weet jij als geen ander hoe Microsoft in elkaar steekt. Je handelt en denkt klantgericht, geen vraag is je te veel. Ervaring in de IT is voor ons belangrijker dan je opleiding. Het is wel een pré als je een hbo-opleiding hebt gevolgd richting informatica, ICT of een soortgelijke richting. Verder breng je mee:

 • Visie: jij weet waar je over vijf jaar wilt staan en gaat samen met ons aan de slag om dit te bereiken;
 • Zelfstandigheid, want jouw werk vindt zowel op locatie en bij ons op kantoor plaats;
 • Verbeteraar: als er iets anders of beter kan dan bijt jij je daarin vast.

Wat bieden we jou als IT-Consultant?

Puur ICT zoekt mensen waarmee we een langdurige samenwerking kunnen aangaan. Daar zijn de arbeidsvoorwaarden dan ook naar. Om te beginnen bieden we je zekerheid met een tijdelijk contract van een jaar. Zijn wij beiden blij met de samenwerking verlengen we dit met een jaar om je vervolgens voor onbepaalde tijd aan ons te binden.

Salaris IT Consultant

€2.500,- tot €3.800,- bruto per maand. Naast de mogelijkheid om thuis te werken en een telefoonkostenvergoeding bieden we ook:

 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Sabbaticalmogelijkheden
 • Laptop van de zaak

Interesse?

Is deze afwisselende functie waarbij je altijd up-to-date blijft als het om Microsoft en IT gaat iets voor jou, stuur dan je motivatie en CV naar ikwilwerken@puurict.nl.
Wil je eerst wat meer informatie dan kun je contact opnemen met Peter Kok, Managing Partner via tel.nr 088-165 2300

Aan intermediairs

Puur ICT aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs / uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Puur ICT zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Peter Kok (Managing Partner), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en / of andere gegevens zijn toegestuurd.