PowerApps

PowerApps is een onderdeel van Microsoft Office 365. Een Power App maakt het gemakkelijk een maatwerk bedrijfsapplicatie te ontwikkelen. Hierdoor kan jouw bedrijf op een simpele manier effectiever en efficiënter werken!

Power Apps maakt het dus mogelijk om op een eenvoudige manier een bedrijfsproces te vereenvoudigen. Dit kan worden gerealiseerd in een korte ontwikkeltijd. Er wordt een eenvoudige app gebouwd, waarin het bedrijfsproces samen komt. Power Apps maakt namelijk connecties met andere applicaties zoals SharePoint, E-mail of webformulieren. Oftewel; bestaande systemen en data wordt aan elkaar gekoppeld. Dit betekent dat jij dit niet meer zelf hoeft te doen. Bij bedrijfsprocessen valt te denken aan urenregistratie, inspecties, reserveringen of een ander complex bedrijfsproces. Er is van alles mogelijk en wij kunnen ook Power-App Modules op maat maken, klik hier voor meer informatie over onze modules.

Microsoft PowerApps Applicaties

Een groot voordeel van de Microsoft PowerApps applicatie is dat je deze app altijd en overal kunt gebruiken op je telefoon, laptop, tablet of een ander toestel. Zoals hierboven gezegd haalt Power Apps zijn kracht uit de connecties die het maakt met andere applicaties. Met deze zogenaamde connectoren kun je geweldige bedrijfsapps bouwen op een eenvoudige en goedkope manier. Deze applicatie kan geheel naar wens worden gerealiseerd.

Puur ICT is jouw rechterhand

Wij vinden dat gebrek aan tijd of ICT kennis geen belemmering mag zijn voor de voortgang van jouw bedrijf. Wij willen daarom elk bedrijf de mogelijkheid geven om effectiever en efficiënter te werken. Dit willen we bereiken door middel van de Workshop ”Power Together”, Power App Modules of een Power App module op maat.

Onze werkwijze

Bij alles wat we doen willen wij dat de klant beter gaat presteren. Voordat wij daadwerkelijk een Power App bij een bedrijf gaan implementeren, willen we eerst inventariseren of het haalbaar is en écht toegevoegde waarde kan gaan bieden. Wij bieden daarom vrijblijvend een Puur inventarisatie uur aan.

Meld je aan voor het Puur inventarisatie uur!

en ontdek wat Power Apps aan jouw organisatie kan toevoegen.

Klik hier

PowerApp Modules

Wij zorgen met de Power App modules ervoor dat de bestaande systemen en data aan elkaar worden gekoppeld, zodat jouw werknemers dit niet meer handmatig hoeven te doen. Wij zorgen er dus voor dat jouw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Benieuwd naar onze Power App modules? Wij maken ook Power App modules op maat, waardoor er altijd een oplossing is voor jou. Bekijk hier onze modules. 

Workshop Power Together

Jouw bedrijf weet nog niet wat er allemaal mogelijk is met een Power App, terwijl Puur ICT dit wel weet. Puur ICT weet echter niet wat jouw bedrijf exact wil, waardoor de workshop Power Together is ontstaan. Samen ontwikkelen we een Power App die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dankzij onze ervaring bij veel verschillende typen organisaties kunnen we snel schakelen.

Wil je meer informatie over de Power Together Workshop?

Vul ons contactformulier in en we sturen je de benodigde informatie.

Klik hier

De volgende bedrijven hebben al sprongen met Power Apps gemaakt!

Stichting Quadraten

“Een Power App maakt het eenvoudig om een aantal zaken beschikbaar te stellen, die mensen anders moeilijk kunnen vinden. Met de technische ondersteuning van Puur ICT hebben wij een Power App ontwikkeld, waardoor mijn collega’s eenvoudiger kunnen werken. Een Power App is vooral gebruiksvriendelijk.” Jan van der Veen, ICT Coördinator Quadraten

Monumentenwacht Noord & Oost Nederland

“Wij moesten de abonnee gegevens altijd handmatig overnemen vanuit Exact. Daar kwamen wel eens fouten in voor en dat leidde tot klachten. Door de Power App worden er minder fouten gemaakt en krijgen we minder klachten. Daarnaast kunnen we ook sneller werken.” Afke Draijer, directeur Monumentenwacht Noord & Oost Nederland

SUZ Makelaars

“Normaal gesproken sturen wij de klussen naar onze medewerkers via whatsapp. Toen wij van een Power App hoorden hebben wij contact opgezocht met Puur ICT. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de klussen voortaan in een PowerApp komen te staan, zodat er geen klussen over het hoofd worden gezien. Daarnaast kan de klus nu worden afgevinkt en is er ruimte voor opmerkingen.”Annet Wouda, SUZ makelaars

Sprongen maken we onder andere met