Welk bedrijfsproces wil jij verbeteren?

Dit is evident: ”Welk bedrijf wil nou niet effectiever en efficiënter werken?” Wij vinden het belangrijk om te redeneren vanuit de toegevoegde waarde die een oplossing zal moeten bieden. Ieder bedrijf zit in een andere fase omtrent het verbeteren van bedrijfsprocessen en daar denken we graag in mee. We zijn gewend om met onze klanten te sparren over het verbeteren van bedrijfsprocessen. De mogelijkheden die het Microsoft 365 platform biedt heeft alle tools in huis om snel en efficiënt verbeteringen door te voeren door ze te automatiseren of door een betere registratie te verzorgen. Standaard beschikt men al over SharePoint en het Power Platform, producten waar wij in gespecialiseerd zijn en waarmee digitaliseren en automatiseren in de online wereld zonder poespas eenvoudig te realiseren is. Graag denken we mee in de reis naar digitalisering en automatisering voor jouw bedrijf.

Hieronder kun je meer lezen over Microsoft 365, SharePoint en het Power Platform.

Microsoft 365

”Je kunt niet meer tijd maken, maar met Microsoft 365 kun je meer doen binnen je tijd.” Het grootste voordeel van Microsoft 365 is dat je altijd, overal en op ieder apparaat kunt werken. Hierdoor kun je altijd bij je bestanden. Ook kunnen bestanden gemakkelijk worden gedeeld, waardoor je met jouw collega’s samen in één bestand kunt werken. Lees hier meer over Microsoft 365.

SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een site of intranet voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Dit geldt voor documenten en bestanden maar ook voor informatie die je in lijsten wilt registreren of beheren. Lees hier meer over SharePoint.

Power Platform

Het Microsoft Power Platform bestaat uit Power Apps, Power Automate en Power BI. Het Power Platform wordt  gezien als een low-code platform, waardoor iedereen met kennis van Excel en PowerPoint zelf business-applicaties kan maken. Het Power Platform is ontstaan, omdat gestandaardiseerde applicaties vaak niet voldoen aan alle wensen van de business en speciale custom-made applicaties veel geld, tijd en resources kosten. Lees hier meer over het Power Platform. 

Blog

Bekijk hier onze laatste blog items.