Microsoft 365 NCE abonnementen 

Op 1 maart 2022 is Microsoft overgestapt van Microsoft 365 CSP abonnementen naar Microsoft NCE abonnementen. Voor Microsoft NCE abonnementen geldt dat alle maandabonnementen gemiddeld 20% duurder zijn dan jaarabonnementen.

De NCE jaarabonnementen werden per 1 maart 2022 gemiddeld 10% duurder dan de voormalige Microsoft CSP maandabonnementen. Bedrijven die voor voor 1 maart 2022 de CSP abonnementen liet omzetten naar NCE jaarabonnementen mochten nog een jaar lang gebruik maken van het oude CSP tarief.

Bijna elk bedrijf bij Puur ICT heeft hier gebruik van gemaakt. Voor deze bedrijven geldt dat de NCE jaarabonnementen tussen 20 februari en 28 februari 2023 weer met een jaar verlengd worden. Dit betekent ook dat de nieuwe jaartarieven die per 1 maart 2022 zijn ingegaan, nu van toepassing zijn bij de verlenging van de NCE abonnementen. De NCE jaarabonnementen worden verlengd met de aantallen zoals die op dit moment zijn ingesteld.

Wijziging doorgeven?

Wil je een aanpassing betreft aantallen doorgeven? Doe dit dan vóór 20 februari 2023. Dit kan door hiervoor een ticket aan te maken in ons serviceportaal of een e-mail te sturen naar onze helpdesk.

Stel hier je vraag of plan een afspraak

Nu aanvragen