Verlenging Microsoft 365 NCE abonnementen 

Rond eind februari, begin maart 2024 lopen veel Microsoft 365 NCE jaarabonnementen af. Deze abonnementen worden automatisch weer met een jaar verlengd met het huidige aantal licenties. Dit betekent dat je geen onderbreking in je diensten hoeft te ervaren.

Automatische verlenging met aanpassingsmogelijkheden

Bij verlenging van je Microsoft 365 NCE jaarabonnement kun je het aantal licenties aanpassen. Als je team is gegroeid of juist kleiner is geworden, kun je het aantal licenties verhogen of verlagen om aan je behoeften te voldoen. Dit geeft je de flexibiliteit om je abonnement op maat te maken. Zo kan je van jaarabonnement overstappen naar een maandabonnement of andersom. Jaarabonnementen zijn ± 20% goedkoper dan maandabonnementen.

Opzeggingsoptie

Beëindigen van een jaarabonnement is mogelijk, houd wel rekening mee dat opzegging schriftelijk moet worden aangevraagd, minimaal twee maanden voor de einddatum van het abonnement. Dit stelt ons in staat om de nodige administratieve stappen te ondernemen en een soepele overgang te garanderen.

Wijziging doorgeven?

Voor meer informatie en specifieke instructies over verlenging of opzegging, raadpleeg onze helpdesk. Dit kan door hiervoor een ticket aan te maken in ons serviceportaal of een e-mail te sturen naar onze helpdesk.

Stel hier je vraag of plan een afspraak

Nu aanvragen