i4Support heeft volledig inzicht met de werkplekregistratie app

Als een organisatie groeit, krijgt het te maken met wensen als: inzicht in wie wel, wie niet op kantoor aanwezig is, wie gebruik moet maken van de vergaderruimte, wie de bedrijfsauto nodig heeft of andere zaken. Puur ICT heeft hiervoor een module ontwikkeld binnen SharePoint. Deze module, de werkplekreserveringsapp, gebruiken wij bij Puur ICT ook. Voor i4Support is deze module uitgebreid met het reserveren van de bedrijfsauto, reserveren van de spreekruimte en natuurlijk wie naar kantoor komt. Het declareren van de reiskosten zijn hier ook aan gekoppeld.

i4Support

i4Support speelt al jaren mee op het hoogste niveau van project support, business events en office support. i4Support ondersteunt veel bedrijven en overheidsinstellingen in verschillende branches. Meer informatie vind je op onze website: www.i4support.nl.

De huidige situatie

i4Support is een groeiende organisatie; dus meer collega’s en 6 werkplekken. Er wordt ook veel hybride gewerkt. Hierdoor is het van belang om te weten wie er op kantoor werkt en wie er thuis werkt. Verder heeft i4Support een bedrijfsauto die meegenomen wordt naar externe afspraken, lunchen ze met z’n allen op kantoor en maken ze regelmatig gebruik van een spreekruimte.