Verhoog je verkoopproductiviteit met Microsoft Dynamics 365 voor Sales Professional

Verhoog je verkoopproductiviteit, verkort je verkoopcycli en zie onmiddellijk resultaten met Microsoft Dynamics 365 voor Sales Professional. Geïntegreerd met Office 365 is dit de gebruiksvriendelijke en makkelijk geïmplementeerde applicatie voor uw bedrijf. Weg met lange verkoopprocessen en weg met verschillende systemen die niet met elkaar overlopen.

Met Sales Professional maak je gebruik van:

  • Bekende tools van Office 365 waar je bijvoorbeeld een mail van Outlook als lead gebruikt voor een verkoopactie;
  • Een overzichtelijk dashboard, die op de achtergrond alle data verzameld en zo een helder beeld creëert van je klant/contactpersoon;
  • Een moderne applicatie die je verkoopcyclus vereenvoudigt door kansen snel te zien, erop in te spelen en uiteindelijk af te ronden.

Met deze handvaten kan je de specifieke behoefte van je klant perfect afstemmen. Iedereen kan overal meekijken in real time waar je samenwerkt als team om de verkoopproductiviteit te verhogen. Je hebt altijd en overal toegang tot Sales Professional, vanaf elk apparaat. Je mist dus geen enkele opportunity! Als jij en je organisatie klaar zijn om uit te breiden, groeit het flexibele en veilige platform met je mee. Ben jij bereid om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer.