Rabo Werkplaat Digitalisering

Wist u dat 25% van de MKB bedrijven het afgelopen jaar

met name succesvol waren door digitalisering? Ook is bekend dat een groot deel van de overige MKB bedrijven aangeven dat wanneer zij niet vernieuwen ze misschien over 5 jaar niet meer bestaan! Het is dus niet voor niets dat de Rabobank met de Rabo Werkplaats Digitalisering events bedrijven wil stimuleren om te digitaliseren.

Het vernieuwen van je bedrijf loont
Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want waar begin je? Puur Opleidingen en Automatisering adviseert u graag. Al geruime jaren lopen wij voorop met het adviseren, implementeren en beheren van moderne betaalbare Microsoft ICT oplossingen, rechtstreeks vanuit de veilige datacenters van Microsoft in Nederland. We digitaliseren werkprocessen en leren medewerkers hier eenvoudig mee om te gaan. We vertellen u graag hoe wij dat doen. Kom daarom naar één van de Rabo Werkplaats digitalisering bijeenkomsten bij u in de buurt.

Waar kan ik mij aanmelden?
Deze bijeenkomsten zijn in 9 steden door het hele land gratis te bezoeken. Ze zijn voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten. De Werkplaats Digitalisering is een initiatief van Rabobank in samenwerking met MKB-Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties.

Het Rabo Werkplaats Digitalisering event vindt de komende maanden nog plaats in de volgende steden:
• Nijmegen – dinsdag 4 september 2018
• Rotterdam – maandag 10 september 2018
• Almere – dinsdag 25 september 2018
• De Haag – woensdag 31 oktober 2018

Inschrijven via: https://www.rabobank.nl/bedrijven/groei/digitalisering/event/