Microsoft Teams Scan

Sinds wanneer werkt jouw bedrijf met Microsoft Teams? Door de corona crisis is het aantal gebruikers ruim verdubbeld! Ondertussen zijn we alweer acht maanden verder en voorlopig zullen we nog veel gebruik moeten maken van Microsoft Teams.

Ondanks dat we al een lange tijd met Teams werken, krijgen wij iedere week nog vragen omtrent deze applicatie. Het valt bij ons op dat bij veel bedrijven de basis van Microsoft Teams nog niet goed staat en/of dat bedrijven niet door hebben wat er allemaal mogelijk is met Teams.

Wist jij bijvoorbeeld dat je Teams kunt koppelen met SharePoint en gesprekken kunt opnemen?

Daarnaast zijn er nog veel vragen waar jouw bedrijf (waarschijnlijk) nog niet bij heeft stil gestaan.

Hebben bijvoorbeeld externe personen ook toegang tot jouw Teams omgeving? Wie mogen gesprekken opnemen? Is het toegestaan om andere applicaties te koppelen? Maken jullie al gebruik van een notitie blok in Teams? Weten jullie wel wat de Shifts applicatie betekend?

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf effectiever en efficiënter gaat werken, hebben wij een nieuw product ontwikkeld:

De Puur ICT Microsoft Teams Scan!

Wij scannen de hele Teams omgeving van jouw bedrijf en vervolgens gaan we dit aan jullie toelichten.

De Puur ICT Microsoft Teams Scan zorgt ervoor dat jouw bedrijf weet hoe de huidige Teams omgeving is ingericht en wat er moet gebeuren om optimaal te presteren.

Wij willen graag dat jouw bedrijf beter gaat presteren en weten zeker dat deze Teams Scan hier een bijdrage aan gaat leveren!

Ik wil graag meer informatie over de Microsoft Teams Scan!

Nu aanvragen