Microsoft Secure Score bij Zorgvilla Valckenborgh

Jeroen Valkenburg, eigenaar van Zorgvilla Valckenborgh, heeft onlangs een gedetailleerde uitleg gekregen over Microsoft Secure Score, een hulpmiddel dat inzicht geeft in de veiligheid van onze Microsoft-omgeving.

“Het was bijzonder nuttig om samen door de voorgestelde verbeterpunten te gaan die Microsoft aanbeveelt om onze beveiliging te optimaliseren. Eén van de belangrijkste aspecten van Microsoft Secure Score is dat het ons een beoordeling geeft over hoe goed onze organisatie is beveiligd tegen dreigingen.

Bovenstaand gebeurt aan de hand van een score die wordt bepaald op basis van het aantal beveiligingsmaatregelen die zijn genomen. Deze score helpt niet enkel om inzicht in de huidige situatie te krijgen, maar biedt ook de mogelijkheid om dit te vergelijken met andere bedrijven in dezelfde sector. Wat dit proces bijzonder waardevol maakt, is het feit dat er concrete verbeterpunten aan het licht kwamen tijdens de sessie. Bij Zorgvilla Valckenborgh werd bijvoorbeeld duidelijk dat er nog een groot potentieel voor verbetering was op een bepaald gebied. Dankzij Microsoft Secure Score kunnen ze dit nu gericht aanpakken en zo de veiligheid van onze Microsoft-omgeving verder verhogen.

“We zijn bijzonder blij dat we tijdens dit proces ondersteuning hebben gekregen van Puur ICT. Hun expertise en begeleiding maakten het veel gemakkelijker om de voorgestelde wijzigingen uit te voeren en te implementeren. Hun efficiënte ondersteuning heeft ertoe geleid dat de implementatie van deze wijzigingen vlot is verlopen en dat we nu over een nog beter beveiligde Microsoft-omgeving beschikken. Inzicht hebben in de veiligheid van onze systemen is cruciaal in de digitale wereld van vandaag. We zijn dan ook dankbaar voor de waardevolle inzichten die Microsoft Secure Score ons heeft kunnen bieden en voor de professionele ondersteuning die we van Puur ICT hebben ontvangen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kennis te gebruiken om de beveiliging van onze Microsoft-omgeving naar een nog hoger niveau te tillen.

Meer weten over de Microsoft Secure Score?

Wil jij weten hoe veilig jouw Microsoft 365 omgeving is? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of plan een half uur in met een security consultant van Puur ICT.