NCE maand- en jaarabonnementen

Vrijwel alle klanten hebben er vorig jaar voor gekozen om de abonnementen voor 1 maart 2022 om te zetten naar NCE jaarabonnementen. Dit met als belangrijkste reden dat na 1 maart 2022 de tarieven voor NCE maand- en jaarabonnementen zouden stijgen. Bij een Microsoft 365 jaarabonnement heb je een prijsbescherming van een jaar.

Nu, eind februari 2023, worden deze abonnementen op einddatum weer verlengd. Dit gebeurt automatisch met de op dit moment ingestelde aantallen en het tarief dat sinds 1 maart 2022 van toepassing is. Is het ingestelde aantal licenties hoger dan dat aan gebruikers is toegewezen? Dan is het financieel aantrekkelijk om het aantal licenties binnen een abonnement naar beneden bij te stellen. Bij jaarabonnementen kan dit namelijk maar eens per jaar bij een verlenging.  Het aantal licenties verhogen binnen een abonnement mag op elk moment gedurende de looptijd. 

Aantal licenties wijzigen?

Wil jij graag het aantal licenties die niet zijn toegewezen aan gebruikers naar beneden bijstellen? Dien dan ruim voor de einddatum van het abonnement hiervoor een helpdeskticket in bij ons. Heb jij dit verzoek al bij ons neergelegd maar geen update via een helpdeskticket ontvangen. Dan mag je aannemen dat er niet of nog niet aan het verzoek is voldaan.