De Stuur App

Dé digitale oplossing voor Ontwikkeling van totaalpakket voor GWW, Infra en loonwerkbranche

De kou is uit de grond, en het voorjaar doet zijn intrede. Voor de agri en infra betekent dit dat de drukke en hectische tijd eraan komt. De wegenbouw staat nooit stil, ploegen en zaaien kan gauw beginnen en de mest mag weer over het land.

Wij van Puur begrijpen dat je afhankelijk bent van de weersomstandigheden, je personeel en de beschikbaarheid van materiaal. Je moet altijd snel schakelen en het overzicht bewaren. Hoe zorg je ervoor dat in deze hectische tijd alles soepel verloopt?

De agri en infra sector is complex en uitgebreid. Bedrijfsprocessen als werkbonnen draaien, planning en facturering zijn op zichzelf te digitaliseren in losse documenten, maar als je deze wilt koppelen, dan gaat het al gauw mis. Systemen worden traag en star. Wij zijn er om je hierbij te helpen en je een totaalpakket te bieden waarbij elk probleem in ieder bedrijfsproces wordt opgelost.

Puur gelooft dat systemen gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar moeten werken. Daarom zijn wij samen met de branche een intensief traject ingegaan om een nieuw geïntegreerd totaalpakket te ontwikkelen. Belangrijk is dat de planning snel is, de planners alle binnenkomende orders tijdig kunnen noteren en deze op een rustiger tijdstip wegplannen. Hierbij moet altijd een accuraat overzicht zijn van beschikbare personeelsleden en bedrijfsmiddelen. Het totaalpakket dat is ontwikkeld bestaat uit: CRM, Registratie van orders, Planning van mensen en materieel, Urenregistratie, werkbonnen, Facturatie, Tarifering en salarissen.

Samen met jou en de planning organiseren wij een gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar totaalpakket voor jouw agri en/of infra bedrijf.

Is jouw bedrijf in de agri of infra sector ook klaar voor het digitale tijdperk? Wacht niet langer, en neem contact op met Puur ICT.

“Ik zou graag een demo over de Stuur applicatie willen ontvangen.”

Nu aanvragen