Online vergaderen met Teams?

Zit je vanwege Corona thuis? Met Teams kun je toch aan de slag!  

Met het Office 365 online platform Teams kun je simpel aan de slag en makkelijk gebruik maken van video bellen. Met behulp van Teams hou je remote contact, werk je samen met je collegas en vergader je online. Wij zorgen ervoor dat je binnen een halve dag al aan de slag kan met Teams.

Online samenwerken

Teams is een plek waar je online kunt samenwerken met andere gebruikers. Zo kun je een Team aanmaken en gebruikers toevoegen aan het Team. Binnen het Team kun je overleggen, delen in combinatie met andere office apps en videobellen. Teams heeft ook een mobiele app, dus je kunt zelfs snel even op je telefoon een chat sturen of een gesprek opnemen.

Bijeenkomsten 

Zit één van je collega’s in het buitenland of verplicht thuis, maar diegene is essentieel voor een vergadering? Dan kun je makkelijk met Teams online de vergadering houden en tegelijk via de chat documenten, e-mails en agenda’s delen met de rest van je Team. Deze vergadering of bijeenkomst kun je zelfs opslaan, zodat je hem later terug kunt bekijken. Bij Teams kun je ook externe apps toevoegen, zoals Trello. Tevens is het mogelijk om online te vergaderen met externen, door bijvoorbeeld chats en documenten te delen met een klant of ketenpartner. Teams is van Microsoft, waardoor je alle Office apps makkelijk kunt gebruiken in een zelf ontworpen werk ruimte. Dus als je tijdens een chat met je team een document wil delen kan dat eenvoudig. Dit scheelt veel onnodige e-mails. 

Tarieven

Microsoft Teams is al te gebruiken vanaf €4,20 per gebruiker per maand, hiermee kun je met iedereen online vergaderen (inclusief gastgebruikers zonder licentie). Voor non-profit organisaties wordt deze oplossing door Microsoft gesponsord en is het gratis beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een trial van een half jaar te gebruiken voor maximaal 1000 personen. Voor een aanvraag neem via onderstaande contact met ons op!