Microsoft 365 Copilot

Wil jij meer halen uit je Microsoft 365 apps? Ben je veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste functies, het oplossen van probleem of het creƫren van de juiste inhoud? Probeer Microsoft 365 Copilot!

Wat is Microsoft 365 CoPilot?

Microsoft 365 CoPilot is een AI-aangedreven tool die zakelijke gebruikers helpt bij verschillende taken binnen Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive.

De tool maakt gebruik van generatieve AI om efficiƫnter documenten te maken, e-mails op te stellen, plannen te maken vanuit notities en Excel-analyses te verbeteren.

Beschikbaarheid en prijs:

Om gebruik te kunnen maken van Microsoft 365 Copilot, heb je een Microsoft 365 Business Standard- of Microsoft 365 Business Premium-licentie nodig. Ben je in het bezit van de juiste licentie? Dan kost afname van Microsoft Copilot ā‚¬28,10 per gebruiker, per maand. Dit bedrag betaal je jaarlijks vooraf wat jaarlijks neerkomt op een kleine ā‚¬340,- ex BTW. Met deze prijsstelling wordt Copilot beschikbaar gesteld voor zowel bedrijven als voor afzonderlijke gebruikers, mits de juiste licentie aanwezig is.

Functionaliteiten binnen Microsoft Copilot:

Toegang tot Microsoft Copilot in Microsoft 365-apps
Je kunt Copilot gebruiken in apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Het helpt je bij het creƫren van content en verbetert je productiviteit.

Bouw je eigen copilot met Microsoft Copilot Studio (preview)
Met deze functie kun je je eigen AI-assistent bouwen en aanpassen aan je specifieke behoeften.

Beveiliging, privacy en compliance op ondernemingsniveau
Copilot biedt beveiliging en privacy op het niveau van bedrijven, zodat je gegevens veilig blijven.

Geef medewerkers in elke bedrijfsfunctie meer mogelijkheden
Copilot kan worden aangepast aan verschillende rollen binnen een organisatie.

Werk slimmer en bouw sneller
Met Copilot kun je efficiƫnter werken en sneller resultaten behalen.

AI-gestuurde zoekopdrachten
Copilot helpt je bij het vinden van relevante informatie en antwoorden op je vragen.

Verhoog de creativiteit en werk productiever
Met Copilot kun je sneller en efficiƫnter werken door gebruik te maken van AI-ondersteuning.

In het kort: Microsoft 365 CoPilot belooft een krachtige assistent te zijn voor zakelijke professionals. Wij kijken er naar uit om met deze AI-tool de productiviteit van Microsoft 365-gebruikers te versterken!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot? Of graag een demo? Neem contact op, wij helpen je graag verder.