Microsoft AccountGuard nu beschikbaar voor Non-profitklanten van Microsoft 365!

Goed nieuws voor non-profitorganisaties die gebruikmaken van Microsoft 365! Als onderdeel van ons voortdurende streven om de digitale veiligheid te verbeteren, bieden we nu Microsoft AccountGuard aan voor in aanmerking komende klanten met een Microsoft 365 Non-profit tenant.

Wat is Microsoft AccountGuard?

Microsoft AccountGuard is een cybersecurity-service die een extra beschermingslaag toevoegt aan organisaties die van vitaal belang zijn voor een gezonde democratie. Dit omvat organisaties in de politieke, verkiezings-, journalistieke, denktank-, mensenrechten- en non-profitsectoren. Met AccountGuard kunnen we geavanceerde aanvallen detecteren en verdedigen die gericht zijn op deze hoogrisico-organisaties.

Hoe werkt het?

  • Gratis inschrijving:
    In aanmerking komende Microsoft 365-klanten kunnen zich kosteloos inschrijven voor AccountGuard.
  • Beveiligingsadvies:
    Je ontvangt begeleiding over best practices op het gebied van cybersecurity en snelle respons van ons uitgebreide team van beveiligingsspecialisten.
  • Notificaties bij dreigingen:
    Als onze wereldklasse beveiligingsteams verifiëren dat je bent bedreigd of gecompromitteerd door een bekende nationale acteur, ontvang je een melding. Dit geldt zowel voor de organisatie als, indien mogelijk, het getroffen individu.
  • Toegang tot workshops en webinars:
    Je krijgt toegang tot cybersecurity-webinars en workshops, inclusief identiteitsbescherming en M365-specifieke begeleiding.
  • Aanbevelingen voor respons:
    Als er een compromis wordt bevestigd, ontvangt de organisatie aanbevelingen voor herstelmaatregelen.
  • Verbeterde identiteitsbescherming:
    Dit omvat proeflicenties voor Azure Active Directory P2 en korting op Yubico-beveiligingssleutels.

Hoe kun je AccountGuard aanvragen?

Je kunt AccountGuard aanvragen via Puur ICT. Neem contact op met hun deskundige team om je organisatie aan te melden voor deze waardevolle beveiligingsservice.

Samen werken we aan een veiligere digitale wereld voor non-profitorganisaties!