Kantoor Puur ICT tijdelijk niet toegankelijk wegens brandincident

Afgelopen vrijdag 13 oktober is ons kantoor in Heerenveen, Abe Lenstra Boulevard 62, getroffen door een brandincident, wat heeft geleid tot aanzienlijke schade aan het pand en onze werkplekken. We zijn blij dat er geen gewonden zijn gevallen, maar het is, na onze recente renovatie en opening, een flinke tegenslag voor het team.

Als gevolg van de schade is ons kantoor tijdelijk of misschien wel voor langere duur niet toegankelijk. We willen echter benadrukken dat we de continuïteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Dit omdat wij over faciliteiten beschikken om altijd en overal te kunnen werken.

Met name in deze week zal het management prioriteit geven aan alle zaken die in zo’n situatie afgehandeld moeten worden. Dit kan betekenen dat afspraken met directieleden mogelijk worden verplaatst. We zullen dit uiteraard zorgvuldig afwegen.

We waarderen de steun en het begrip van onze klanten, leveranciers, partners en collega’s in deze uitdagende omstandigheden. Via onze website houden we jullie op de hoogte. Schroom niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn.

Dank voor jullie steun en begrip!

Namens het team van Puur ICT,
Wim Ypma, Istvan Ybema & Peter Kok.

Kantoorpand in brand met brandweerwagen