Eindejaarsbericht 2023

Beste lezer, 

2023 is voor Puur ICT een veelbewogen jaar geweest. Het jaar van de verbouwing, de verhuizing, de opening, helaas het brandincident in ons nieuwe pand en de verhuizing naar ons tijdelijk kantoorpand op de Dalhuysenstraat 50 in Heerenveen.  

We maken graag gebruik van deze gelegenheid om iedereen ontzettend te bedanken voor het vertrouwen en alle steun die we het afgelopen jaar hebben ontvangen. 

Daarnaast zijn we ook verheugd te melden dat we binnen onze organisatie een mooie groei hebben doorgemaakt. Ondanks de groei van onze organisatie houden we vast aan onze kernwaarden: korte lijnen, persoonlijke aanpak, transparantie en het delen van kennis. Kortom we willen puur blijven; Puur ICT. 

Graag willen we jullie van harte uitnodigen voor onze nieuwjaarsreceptie op donderdag 18 januari vanaf 15:00 in het Abe Lenstra Stadion! Tijdens deze bijeenkomst zullen we terugblikken op de afgelopen periode en vooruitkijken naar wat komen gaat. In 2024 staan er namelijk belangrijke ontwikkelingen op het programma. Denk hierbij aan de impact van de NIS2-wetgeving, Co-Pilot en AI op jouw organisatie. Ook zullen we bespreken hoe Puur ICT haar dienstverlening kan verbeteren middels stellingen. Na afloop sluiten we af met een borrel. 

We kijken uit naar jouw/jullie komst! In verband met de voorbereidingen ontvangen we de aanmelding graag via deze link en kun je meteen kiezen welke onderwerpen de voorkeur hebben.  

In 2024 staat het team van Puur ICT weer vol enthousiasme voor jullie klaar. Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.  

Namens het team van Puur ICT 

Jacob Miedema en Mirjam Koenen