Alles in één, met het Kwaliteitsmanagementsysteem

Veel bedrijven hebben verschillende applicaties en omgevingen. Dit kan erg onoverzichtelijk worden, waardoor de applicaties niet meer als een hulpmiddel worden gezien, maar als een last. Het bijhouden van een KMS kan bijvoorbeeld een lastige en tijdrovende klus zijn.  Dit was ook het geval voor Zorgvilla Valckenborgh, want zij hadden meerdere applicaties en waren te veel tijd kwijt met administratieve taken. Puur ICT heeft de omgeving overgenomen en geholpen met een SharePoint omgeving in te richten en daarin een KMS op te zetten.

Kwaliteitssysteem-in-SharePoint

Zorg die aansluit bij de persoonlijke behoeftes en waarden van elke bewoner

Het Brabantse bedrijf Zorgvilla Valckenborgh biedt een woonlocatie voor achttien mensen. Deze bewoners hebben een indicatie voor zorg en begeleiding. De bewoners hebben in het grote monumentale pand midden in het centrum een veilige, vertrouwde, comfortabele en sfeervolle woonomgeving. Zorgvilla Valckenborgh onderscheidt zich van de concurrentie door zorg te leveren tot de laatste levensfase, die aansluit bij de persoonlijke behoeftes en waarden van elke bewoner.

Doordat er meerdere applicaties werden gebruikt, was de administratielast erg hoog

Zorgvilla Valckenborgh gebruikte meerdere applicaties voor het KMS, het vastleggen van risico’s, documentbeheer en protocollen. Er kwamen steeds meer applicaties bij, waardoor de administratielast steeds hoger werd, terwijl deze tijd beter in de bewoners kon worden gestoken. Tijdens een dienst moesten medewerkers vaak op wel vier of vijf applicaties tegelijk ingelogd zijn. Daarnaast kosten al deze applicatie veel geld. Voor elke nieuwe applicatie moest een ander dure licentie worden aangekocht.

Een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee onze zorg echt kan worden verbeterd

Puur ICT heeft samen met Jeroen Valkenburg, eigenaar Zorgvilla Valckenborgh, de problemen binnen de organisatie in kaart gebracht en afgestemd hoeveel ondersteuning Puur ICT zou gaan bieden. Puur heeft de omgeving van de Zorgvilla overgenomen en geholpen met het inrichten van een SharePoint omgeving met een Kwaliteitsmanagementsysteem. Nu staan alle applicaties overzichtelijk in een omgeving, kunnen alle documenten en protocollen via SharePoint gedeeld worden en kan Zorgvilla Valckenborgh gebruik maken van een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee ze hun zorg echt kunnen verbeteren.

Puur ICT is een prettige, flexibele partner en denkt echt mee met de klant om tot een passende oplossing te komen

Jeroen Valkenburg zegt het volgende over de samenwerking met Puur ICT: “We zijn bij een aantal partijen wezen kijken en hebben uiteindelijk na de demo’s voor Puur ICT gekozen. Na de prettige kennismaking werd duidelijk dat wij zelf de regie over het proces hadden. Samen met Puur hebben we de snelheid bepaald en aan een totaal plaatje gewerkt. De samenwerking was door het hele proces heen zeer prettig. Puur ICT is een prettige en flexibele partner, en denkt echt mee met de klant om tot een passende oplossing te komen. De implementatie van SharePoint als KMS voldoet, we hebben volgend jaar zelfs al de herkeuring van het ISO9001 certificaat om het systeem te toetsen. Daarnaast blijven we verder bouwen wordt er gekeken naar nieuwe mogelijkheden.”

Probeer het zelf en vraag vandaag nog een demo aan!

Nu aanvragen