Denteam heeft kwaliteit gewaarborgd in de KMS-module van Puur ICT

Denteam Group gelooft in de kracht van samen bij een tandartspraktijkovername. Samen werken aan het succes van een praktijk. Samen investeren in de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten en samen het beste uit het team halen. Denteam doet dit met respect voor wat jij als ondernemer in de mondzorg door de jaren heen hebt opgebouwd. Op een open en transparante wijze gaat Denteam het gesprek aan en bekijken we samen met jou welke vorm van samenwerken het beste past.

Denteam Group gaat voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Dus geen gedwongen format, maar jouw praktijk zoals die altijd al was. Volledig ontzorgd, zodat jij meer tijd voor jezelf krijgt doordat je de last van de praktijkorganisatie kunt afstoten. De medewerkers kunnen ondertussen blijven doen waar ze de allerbesten in zijn. Op een manier die je patiënten gewend zijn. Denteam vindt namelijk dat echt goede mondzorg vertrouwd en persoonlijk moet zijn.

De huidige situatie

Denteam Group biedt als organisatie een dertigtal tandartspraktijken en vier tandtechnische laboratoria de ondersteuning op het gebied van personeelsadministratie, kwaliteit en werving. Deze kwaliteit moest gedigitaliseerd worden. Omdat Denteam al gebruik maakt van SharePoint, moest deze digitaliseringslag ook plaatsvinden binnen SharePoint.