Verstuur E-mails met een handtekening die automatisch wordt toegevoegd!

Hoeveel E-mails verstuur jij op een dag naar jouw klanten? Juist… dat zijn er aardig wat! Jij wilt je E-mail op een professionele manier eindigen en voegt daarom een handtekening toe. Deze handeling neemt iedere keer een beetje tijd in beslag. Daarnaast is het lastig om deze handtekening toe te voegen op de smartphone of tablet. Hier hebben wij uiteraard een oplossing voor 🙂

Exclaimer Cloud – handtekening voor Microsoft 365

Heb jij weleens gehoord van de Exclaimer Cloud – Signatures for Microsoft 365? Met deze oplossing wordt onder elk e-mailbericht op basis van de huisstijl van de organisatie een persoonlijke handtekening gezet. Onafhankelijk van de device die je gebruikt wordt er automatisch een handtekening onder de E-mail geplaatst. Zo kunnen wij nu E-mails met een automatische handtekening versturen vanaf de laptop, smartphone en tablet!

Bijkomend voordeel is dat je de handtekening op ieder gewenst moment kunt aanpassen. Zoals je rechts ziet hebben wij ons logo in de kerstsferen gemaakt. Daarnaast zijn we begonnen met een reeks Webinars over SharePoint waar wij ons klanten op willen attenderen.