Overzicht in uw IT landschap kwijt?

De voordelen en misschien noodzaak om te werken in de cloud worden steeds groter. Als ICT bedrijf horen we echter nog te vaak dat klanten wel willen werken in de cloud, maar op zoek zijn naar een overzichtelijke en eenvoudige oplossing. Dit voor zowel medewerkers als ketenpartners.

De ‘Puur Moderne werkplek’ is een digitale werkplek die uw IT landschap versimpelt. Medewerkers loggen in op het portaal (SharePoint) en krijgen via een overzichtelijk paneel, in de eigen huisstijl, eenvoudig toegang tot de juiste (Office) applicaties en eigen of gedeelde documenten.

Met de moderne werkplek maakt dus niet meer uit of u nu vanaf uw traditionele werkplek, thuis of op een andere locatie werkt. De omgeving is geschikt voor kleine maar met name ook grote organisaties welke overzichtelijk en efficiënt willen samenwerken. De moderne werkplek is uit te breiden met extra functionaliteit waarbij een vast aantrekkelijk tarief per maand geldt. Met inachtneming van de eisen en wensen is de omgeving eenvoudig en snel in te regelen voor elke organisatie.

Belangrijke kenmerken van de Puur Moderne Werkplek

Gecontroleerde toegang voor iedere gebruiker met uitgebreide rapportage mogelijkheden
Gebaseerd op Office 365 (SharePoint)
Transparant overzicht van de afgenomen licenties in verband met audits en rapportage
Gecontroleerde toegang tot al uw applicaties en data met uitgebreide rapportage mogelijkheden
Bescherming van uw bedrijfsdata waarbij veilig samenwerken het uitgangspunt is

Probeer het zelf en vraag vandaag nog een demo aan!

Andere diensten