Microsoft 365 Kennisupdate

Met de introductie van Microsoft 365 in de organisatie, waarmee we werken in de Microsoft Cloud, krijgen organisaties te maken met nieuwe uitdagingen. Het platform biedt zo veel nieuwe mogelijkheden verspreid over verschillende modules waarin elk weer specifieke instellingen terug te vinden zijn en specialistische kennis vereisen. Daarnaast worden regelmatig nieuwe functionaliteiten en wijzigingen aangekondigd. Hoe ga je als organisatie om met deze nieuwe ontwikkelingen en welke stappen neem je hierin?

Puur ICT heeft zich als doel gesteld om klanten te helpen in die reis naar de Cloud en heeft daarom de keuze gemaakt om zich te specialiseren. Onze consultants worden daarom continue opgeleid in verschillende kennisgebieden om die kennis te waarborgen en up to date te houden.

Deelnemen aan de 365 Kennisupdate sessies?

Met de Microsoft 365 Kennisupdates willen we graag jou organisatie hierbij betrekken aangezien dit voor organisaties vaak een onbegonnen taak is. Wist je bijvoorbeeld dat er iedere dag gemiddeld meer dan 7 updates plaatsvinden? In een maand tijd zijn dit er meer dan 200! We begrijpen goed dat niet iedere update van belang is en dat het ook veel tijd vergt om alle updates/ontwikkelingen bij te houden.

Daarom is Puur ICT gestart met “365 Kennisupdate” sessies. Iedere twee weken op vrijdagochtend worden de belangrijkste updates van de afgelopen weken besproken in een half uur , waardoor jij weer op de hoogte bent van de belangrijkste wijzigingen. Dit doen we op een informele manier, waarbij we samen met meerdere bedrijven sparren over de consequenties/impact van de updates.

Lijkt het jou interessant om op de hoogte te blijven van de Microsoft 365 ontwikkelingen middels de “365 Kennisupdate’’ sessies? Op 7 oktober bieden we de sessie vrijblijvend aan, zodat je zelf kunt ervaren wat voor toegevoegde waarde dit nieuwe concept heeft te bieden.