Workshop Power Together

Met Microsoft PowerApps is het mogelijk om in korte ontwikkeltijd een eenvoudig app te bouwen. Hiermee kun je gemakkelijk een bedrijfsproces versimpelen. Jouw bedrijf weet nog niet wat er allemaal mogelijk is met een Power App, terwijl Puur ICT dit wel weet. Puur ICT weet echter niet wat jouw bedrijf exact wil, waardoor de workshop Power Together is ontstaan.

Samen ontwikkelen we een Power App die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dankzij onze ervaring bij veel verschillende typen organisaties, kunnen we snel schakelen.

Met Power Apps kunnen bestaande systemen en data aan elkaar gekoppeld worden, waardoor werknemers dit niet meer zelf hoeven te doen. Power Apps zorgt er dus voor dat bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Van urenregistratie tot complexe bedrijfsprocessen, alles is mogelijk met de Power Apps.

Met de workshop ‘’Power Together’’ leer je de mogelijkheden van Power Apps ontdekken. Tevens gaan we gelijk een Power App ontwikkelen, die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bij alles wat we doen willen wij dat de klant beter gaat presteren. Voordat wij daadwerkelijk een Power App bij een bedrijf gaan implementeren, willen we eerst  inventariseren of het haalbaar is en écht toegevoegde waarde kan bieden.

Meer weten over Power Apps?

Stel hier je vraag