Maak jij graag klanten blij met jouw kennis van .NET? Als Developer bij Puur ICT werk je zowel op locatie bij de klant als bij ons op kantoor in Heerenveen. Lijkt dit je wat? Grijp dan je kans!

Wat ga je doen als Developer in Heerenveen?

Als developer bij Puur ICT overtref je graag klantverwachtingen. Door jouw uitstekende werk maak jij iedere opdracht uniek. Je adviseert, denkt mee met offertetrajecten, werkt op diverse locaties in het land en verbetert bedrijfsprocessen met behulp van ontwikkeling van applicaties. Wij kennen geen kaders, zoals je bij sommige grotere organisaties ziet die software bieden. Dit geeft je veel vrijheid en ruimte om je kennis te delen én te vergroten. Puur ICT biedt maatwerktrajecten en kent geen “nee”.

Dit ga je doen:
 • Microsoft .NET oplossingen ontwerpen, implementeren en migreren;
 • Werken met de nieuwste Microsoft technieken binnen complexe omgevingen (wij gebruiken onder andere .NET Core en Blazor)
 • Volgen van trends binnen jouw vakgebied.

Over Puur ICT

Puur ICT is een frisse organisatie waar veel mogelijk is als developer. Wij lopen voorop als het gaat om innovatie en zetten de trend met de implementatie van maatwerk oplossingen binnen het Microsoft 365 platform.
We werken met Microsoft 365, Azure, Visual Studio en SharePoint online. Vanuit Heerenveen en Amsterdam zorgen we er met ongeveer twintig medewerkers voor dat onze klanten op allerlei Microsoft gebieden worden geholpen.

Wat breng je als Developer mee?

Als Developer weet jij als geen ander hoe Microsoft systemen in elkaar steken. Je handelt en denkt klantgericht en geen vraag is je te veel. Het is een pré als je een hbo-opleiding hebt gevolgd richting informatica, ICT of een soortgelijke richting. Verder breng je mee:

 • Leergierig en ontwikkelingsgericht;
 • Gedisciplineerd om door te gaan tot er een oplossing is;
 • Zelfstandigheid, want jouw werk vindt zowel op locatie en bij ons op kantoor plaats;
 • Verbeteraar: als er iets anders of beter kan, dan bijt jij je daarin vast.

Wat bieden we jou als Developer?

Puur ICT zoekt mensen waarmee we een langdurige samenwerking aan kunnen gaan. Daar zijn de arbeidsvoorwaarden dan ook naar. Om te beginnen bieden we je zekerheid met een contract van een jaar. Wanneer de samenwerking voor beide partijen goed verloopt, gaan we in gesprek over een contract voor onbepaalde tijd.

Salaris Developer

€3.100,- tot €3.900,- bruto per maand. Naast de mogelijkheid om thuis te werken en een telefoonkostenvergoeding bieden we ook:

 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • 19 cent per kilometer reiskostenvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Sabbaticalmogelijkheden
 • Laptop van de zaak

Ben je overtuigd?

Is deze afwisselende functie, waarbij je altijd up-to-date blijft als het om Microsoft en IT gaat iets voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar ikwilwerken@puurict.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Nee gerust contact op met Peter Kok, Managing Partner, via telefoon nummer 088-165 2300.

Aan intermediairs

Puur ICT aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs / uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Puur ICT zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Peter Kok (Managing Partner), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en / of andere gegevens zijn toegestuurd.