10 september 2022 – CollabDays

CollabDays is een evenement dat zich focust op Microsoft 365 en het Power Platform. Dit maakt deze dag uiterst interessant voor Microsoft 365 gebruikers, developers en andere professionals. Gedurende de dag zijn er verschillende sessies om bij te wonen, het programma hiervan staat online.

Puur ICT staat hier samen met Docubird. Docubird is een M365 add-in waarmee je belangrijke email en documenten kunt beheren. Met Docubird bewaar je mail, bijlagen en documenten direct in SharePoint zonder M365 te verlaten. Puur ICT is implementatiepartner van Docubird wat gezamenlijke deelname uiterst interessant maakt.

Tijdens de CollabDays worden diverse modules toegelicht die Puur ICT heeft ontwikkeld op basis van SharePoint. Denk hierbij aan de Microsoft 365 CRM module, de KMS module, de Intranet module en Puur’s Smoelenboek module.

Bezoek van deze dag is gratis, registratie is wel nodig om een toegangsticket te ontvangen. Wil je een afspraak inplannen met een medewerker van Puur? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een moment te plannen.

Graag tot 10 september!

Meet ons op de CollabDays!